Wednesday, July 25, 2012

LoVe

Teisipäeval oli Jaanika tüdrukuteõhtu. See oli nii tore ja rõõmustav. Kõik sai alguse McDonaldsi lastetoast. Sai meenutada lapsepõlve- nosides lasteeinet ja joonistades näomaalinguid. 


Edasi suundusime me vanalinna poole. Vahepeal pidi Jaanika oma õega jooksuvõistlust tegema, pähkleid müüma ja saatma õhku kolm õhupalli, millega ta andis abieluks lubadusi.





Sealt läksime edasi Raekoja platsile. Kus Jaanika pidi oma kunsti- ja müügioskusi proovile panema. Algul pidi ta valmis tegema maali, millel on peal Priidik ja Raekoda. Pärast seda müüma selle maha. 



Edasi suundusime Patkuli trepi juurde, seal pidi Jaanika rääkima asju miks ta Priidikut armastab. Üles platvormile jõudes jäime me ootama. Varsti oli all näha pillidega poisse ja ühel olid silmaklapid peas- see oli Priidik. Kui nad lõpuks ülesse jõudsid, mängisid nad Jaanikale loo ja lõpetuseks tegime kõik koos pildi.





 Kuid sellega ei olnud õhtu läbi. Õhtu lõpetuseks läksime me kodust pitsat sööma ja sauna. See pani kogu päevale mõnusa, rahustava punkti. 


Järgime kord kui ma kirjutan, saan ma rääkida juba pulmadest. Can't wait :D 


Agaaa tänaa, täna on tore päev. Kes teab, see teab.. vihjeks võib öelda 2 aastat :D
Heh.. :)


ARMASTAN TEID KÕIKI, 
kes te seda blogi veel loete või ei loe :D 

No comments:

Post a Comment